Документація

Як відкрити візу

документи

Для надання в посольство підготуйте наступні документи:

1. Паспорт

Паспорт повинен бути дійсний, щонайменше, протягом трьох місяців після дати останнього запланованого виїзду за межі території країн-учасниць Шенгенської угоди;

З дати видачі паспорта до дати останнього запланованого виїзду за межі території країн-учасниць Шенгенської угоди не повинно бути більше 10 років;

Повинен містити, щонайменше, дві чисті сторінки з заголовком «Візи».

2. Копії сторінок паспорта з особистими даними. Для паспортів це дві останні сторінки паспорта та сторінка зі штампом реєстрації. Також зробіть копії наявних віз у паспорті(копії віз із старого паспорта).

3. Одна кольорова фотографія 35 на 45 мм

4. Довідка з місця роботи з вказівкою зарплати за останні 3-6 місяців. Якщо Ви офіційно не працюєте, то можна надати виписку з рахунку, дорожні чеки або спонсорський лист.

Індивідуальні підприємці замість довідки з місця роботи надають:

  • реєстраційне свідоцтво(оригінал і копія);
  • зареєстровану податкову декларацію(оригінал і копія), або довідку про відсутність заборгованостей перед державою за податками і зборами(оригінал). Видається в податковій інспекції за місцем проживання (термін видачі 3 робочих дні).

5. Копії Вашого водійського посвідчення і техпаспорта на машину. Автомобіль може належати не тільки Вам, а Вашому другу, родичу. Довіреність не потрібна.

У разі відсутності прав можна купити квиток туди і назад в країну, в яку ви хочете отримати візу, а після подачі на візу здати його.

6. Для неповнолітніх необхідний оригінал і копія свідоцтва про народження.

7. Медична страховка